top of page
2021_08_30 select-47.jpg

RECENSIES

"Kaat heeft mijn coaching op een rustige, spontane manier aangepakt, maar het doel bleef steeds duidelijk voor ogen. Voor de hand liggende antwoorden waren niet voldoende voor haar, we zochten verder en vonden daardoor ook bruikbare handvaten om verder te kunnen. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover, maar het heeft veel voor mij kunnen betekenen! Bedankt Kaat!"

Febe

"Kaat is een grote hulp bij het maken van moeilijke keuzes. Ze is empathisch en oprecht, maar deinst er tegelijk niet voor terug om af en toe een gedurfde, confronterende vraag te stellen. Haar enthousiaste en optimistische persoonlijkheid hebben me de energie gegeven om de vele vragen en twijfels over mijn job te vertalen in concrete oplossingen." 

Lies

Kaat werkt op een zeer professionele manier. Door middel van doordachte vragen legt ze op een zeer subtiele - maar duidelijke - manier de pijnpunten, gevoeligheden en bezorgheden bloot. Op geen enkel moment heb ik me oncomfortabel of ongemakkelijk gevoeld. Na een gesprek met Kaat keek ik op een andere manier naar mijn probleem en geraakte ik terug vooruit.

Loes

bottom of page