top of page
2021_08_30 select-48.jpg
Kaat high res-3.jpg

Wie ben ik?

Ik omschrijf mezelf als een emotionele rationalist, die georganiseerd avontuurlijk is en toegeeflijk assertief. Integriteit en betrokkenheid zitten in mijn sociale DNA, structuur en efficiëntie in mijn professionele DNA.

Kleine dingen wekken mijn vreugde: mijn favoriete lepel gebruiken, een merel in de tuin zien, een mooie droom herinneren, verse was ophangen...

Tegelijk buig ik me vol begeestering over de grote thema's die in het leven verweven zitten. Mijn honger naar zelfinzicht daarin is zelden te stillen. 

De manier waarop ik in het leven sta, weerklinkt ook in mijn coaching. Daarom vind ik een goeie klik cruciaal en hecht ik veel belang aan het kennismakingsgesprek.

Mijn traject

Na mijn studies in Journalistiek en EU-Studies, sloeg ik een meer mensgerichte weg in. Begeleiden leerde ik aanvankelijk al doende tijdens mijn eerste job als studiebegeleider bij Universiteit Gent.

 

Het postgraduaat Inspirerend Coachen, dat ik bij Arteveldehogeschool behaalde, versterkte en verdiepte mijn vaardigheden. Sindsdien bied ik loopbaanbegeleiding en young adult coaching aan in bijberoep.

Intussen ben ik als welzijnscoach aan de slag bij Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus. Ook  daarin kan ik mijn passie voor loopbaan- en welzijnsvraagstukken blijvend inzetten. 

bottom of page