top of page
2021_08_30 select-48.jpg
Kaat high res-3.jpg

Wie ben ik?

Ik omschrijf mezelf als een emotionele rationalist, die georganiseerd avontuurlijk is en toegeeflijk assertief. Ik kan fonkelen en ik kan hard huilen. Grote emoties maken me nooit oncomfortabel. Integriteit en betrokkenheid zitten in mijn sociale DNA, structuur en efficiëntie in mijn professionele DNA.

Vooral kleine dingen wekken mijn vreugde: mijn favoriete lepel gebruiken, een merel in de tuin zien, een mooie droom herinneren, verse was ophangen...

Wil je weten hoe anderen mij ervaren? Lees het hier!

Mijn traject

Na mijn studies in Journalistiek en EU-Studies, verloor ik mijn hart in mijn eerste job: studiebegeleiding aan de UGent. De veerkracht, vooruitgang, flexibiliteit en het relativeringsvermogen van studenten inspireerde me mateloos.

Begeleiden leerde ik al doende. Wat betekent het om écht gehoord te worden? Gestimuleerd te worden om je eigen weg te plaveien? Om je successen te vieren en je mislukkingen behapbaar te maken? Ik merkte het aan den lijve.
Ik wilde er alleen maar beter in worden, en behaalde daarom het postgraduaat Inspirerend Coachen (Arteveldehogeschool).

Intussen ben ik met veel enthousiasme aan de slag als welzijnscoach in het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus. Ik sta zowel medewerkers als leidinggevenden bij en kan zo mijn passie voor coaching elke dag inzetten. 

bottom of page